Svar till Lena..

Lena undrade i en kommentar vilket objektiv jag använder, då kan jag säga att jag använder ett fast Nikkor 35mm 1.8. Rikgit prisvärt och suuuuuper skarp!

Har du inget, så kan jag varmt rekomendera ett..Höjd hyra i Thailand..

Fick idag veta att hyran till min lägenhet i Thailand höjs ifrån 20 Bath till 30 Bath kvm per månad, ca 2 kr extra, hahaah..

Ifrån en månadskostnad på 300 kr till 350 kr, inte så farligt ändå för att ha en lägenhet där nere..


Pappa sitter i soffan och läser..


Ljussättning..

Tack Peter för att du visade mig sidan. Här kommer då en bild på hur jag ljussatt dom senaste plåtingarna för Stellakei.com, enkelt men ändå effektfullt..


Första gången för mig..

Detta är absolut första gången för mig att fota en naken kvinna, kändes lite konstigt ibörjan, och jag visste inte rikgit hur bilderna skulle bli.

Men jag vill förmedla vackra & enkla bilder på en kvinnokropp. Säkert många som inte gillar dessa, men det skiter jag i, jag och modellen är nöjd! Som sagt vill vi förmedla enkla och vackra bilder på en naken kvinnokropp...

Och för mig är detta snyggare & sexigare, än en blondin som står på en strand och posar med sina silicon tuttar..

Om två helger kommer det att göras en till plåtning då med en naken kvinnokropp, men då ska plåtningen ske utomhus..   

En ljus framtid..

Vissa modeller är bara sååå jävla snygga naturligt, dom kanske inte vet eller tänker på det, men vissa är sååå jävla grymma, och en av dom är Sandra. Naturligt vacker, såååå jävla bra tycker jag..

Ursäkta svordommarna, men jag blir bara så glad att hitta en modell som är naturligt vacker, visst finns det många snygga modeller, men inte många som är en naturlig skönhet..

Iaf så fotade jag Sandra idag för att göra lite testbilder för Stellakei.com, lite nervös i början, men sedan släppte det, och jag kan säga det, hon kommer verkligen kunna bli något stort om hon satsar på det!

nä, nu ska jag sluta smöra och visa lite bilder...

Vad tycker du ?


Snygg & enkelt..

       

        


Sista...

Nu är det bara 2-3 modeller kvar innan vi beslutar vilka modeller som kommer få jobba med mig och Stellakei.com, tyvärr är det svårt och ta fram dom rätta som vi söker, eftersom olika modeller passar olika till olika plagg, men det kommer bli bra..

Senast Ons nästa vecka hoppas jag allt är klart, om inge oväntat dyker upp..


Caroline gör en testplåtning för Stellakei.com

       

Ännu mer...

Ännu mer produkt & klädbilder ifrån en testplåtning för Stellakei.com.
Men faaaaan, glömde säga till modellen att ta bort hårsnodden runt armen, kuk. Var lite stressad för att vi skulle hinna med alla plagg på en timme, men men, tur att det bara var en testplåtning..

       

     


Vill du följa med ?

Som tidigare blogginlägg så tänker jag åka till Tjernobyl & Mount Everest.. Dels för att få uppleve och dels för att fota allt..

Så är du intresserad av att åka till Tjernobyl med mig, så hör av dig!
Resa till Keiv kostar 1900 kr t/r.

Resa till Mount Everest inkl 15 dagars guide och med övernattning ca, 11800 kr..

Annars åker jag själv, det gör inget, hahha...


Tjernobyl & Mount everest..

Nästa år kommer det bli två stycken fotoresor, en till Tjernobyl, ja du läste rätt, en hel stad som hade 200.000 invånare, står nu helt tom och öde, dit ska jag och fota med en vän, sen blir det vandring, fotning och besöka världens högsta berg, Mount Everest..

Ska bli otroligt spännande, mest ser jag fram imot resan till Everest och Nepal..


Tjernobyl, en held öde stad..


8848m över havet, jag ska bara besöka Base camp..

Rock-Glam...

Första gången som jag gjorde en Rock/Glamour plåtning, skojj var det iaf...Sen bjuder jag på några bonus bilder..
Lite knäppa bilder..

Här kommer lite bilder ifrån en plåtning med Mickis & Lisen, två riktigt härliga, galna och roliga tjejer... Slänger upp lite bilder som jag egentligen bara brukar radera i kameran, men denna gång blev dom rätt roliga.. Men biland måste man bara ha det roligt när man fotar, och inte ta allt på så stort allvar...


Denna bild är iof helt seriös, rätt cool...Svårt och välja bland 150 par trosor...


Ibland behöver man hjälp..


Snart klar, haha...


 

Gårdagens plåtning för Stellakei.com

Slänger nu snabbt upp lite bilder ifrån gårdagens plåtning för Stellakei.com Fick 6 nya plagg av Johan för att testplåta mer, rätt coola saker måste jag säga...

Här är iaf lite bilder ifrån plåtningen..
       

 

Jag och två tjejer..

Idag blir det fortsatt plåtning för stellakei.com.
Ringde min vän Anna för en vecka sedan och frågade om hon nu inte kunde fråga på sitt jobb om det fanns några som var intresserade, och det fanns det, två modeller jobbar på hennes jobb, så det ska bli extra intressant och se huir det går idag...

Efter plåtningen så kommer jag slänga upp lite bilder, blir helt nya plagg idag som kommer upp..

See you!


5 rumpor, ingen är bra...

Har hittils fotat 5 rumpor, och ingen är bra för att vara med som jeasn modell för sidan Stellakei.com. Hur faan ska detta sluta ? Vart finns alla bra rumpor ? Visst har rumporna varit snygga, men alltid är det något litet som förstör, lite för platt, lite bred, ja sådana saker..

Iaf har jag 5 rumpor till och fota i veckan, och blir ingen av dom ok, så skiter jag i detta. Kanske får man gå på stan och ragga upp några som man tycker har bra rumpa till produktbidlder, hahaha, men hur seriöst är det ?


Inte bara bröst och naket..

Jag fotar inte bara bröst , naket och massa glamour.
Här kommer en plåtning med Suuuper modellen Hanna, en fashion plåtning som vi gjorde förut...       

Liter mer Glamour..

Slänger upp lite bilder som jag redigerat för Linda, som ville skapa lite coola & inte så vanliga glamourbilder..

här e resultatet.   

Mount Everest...

Har alltid haft en dröm om att se världens högsta berg, Mount Everest med egna ögon, och så får det bli nästa år i Maj. Då kommer jag åka dit två veckor, vandra och fota. Ej bestiga...

Det är min dröm, och jag hoppas verkligen att jag kan förvarkliga den.

Så känner du någon som varit där, eller vet någon bra sida ?trött, tröttare & tröttast...

Faan, idag är jag rikgit seg, blir och köpa lite godis, sen lägga mig i sängen och titta på "Män som hatar kvinnor" efter det blir det "Wallander Tjuven" *skojj*


Snälla hjälp mig...

Sitter nu och försöker få fram så bra produkt bilder som det vara går, leker med ljussättning och allt.. Så nu behöver jag lite hjälp, vad tycker du om dessa bilder ?

OBS
Bry dig inte om rumpan eller modellens aggerande på dessa bilder, utan mer på hur bilden ser ut, vilken produktbild är mest intressant ?

Är mina bilder mer intressanta och bättre ?


Den vänsta bilden är deras produktbild idag, sen högra är min... Vad tycks ?


Den vänsta bilden är deras produktbild idag, sen högra är min... Vad tycks ?

Sen slänger jag upp lite nya bilder på lite test bilder jag tagit..       

Mer produktbilder för Stellakei.com

Ännu fler och mer test produktbilder för mode & webbshoppen stellakei.com. Just nu letar vi rätt ljus och så för bilderna, så modellernas egerande är inte det viktigaste, för mig är det väldigt nytt och fota kläder, men jag tror jag hittar en helt ok ljussättning, vad tycker du ?


Linne ifrån Stellakei.com

   

Lite mer..

Slänger upp lite mer produkt bilder ifrån en testplåtning för Stellakei.com Det jobbigaste är när man ska fota produkt bilder är att man inte får redigera så mycket, den ursprungliga färgen på plagget måste ju vara rättvis, och får inte ändras.. Dessa bilder är tagna direkt ifrån kameran..


Coola med dyra jeans, men skulle köpa ett par för ca 5000 kr ?


rumpor & jeans för Stellakei.com

Idag fotade jag lite test produktbilder för mode & webbshoppen stellakei.com, jätte roligt var det! Fokus denna plåting var jeans, och det är faaan inte lätt och hitta en bra jeans rumpa..       

Stellekei.com

Idag blir det och fota för mode & webbshoppen stellakei.com. Blir testplåtning med jeasn och toppar och så, skojj!


SÅHÄR GÖR JAG!!!!!

Nu för första gången kommer jag visa hur jag, direkt ifrån kameran tar en bild, redigerar & retuscherar den till en färdig glamourbild..

Filmen är 15 min lång, och är uppdelad i två delar, dom två delarna hittar du här, samt en före & efterbild... Tyvärr inget ljud som försklarar hur jag gör, men hoppas du ser hur jag jobbar med dom olika justeringar..

O.B.S
I Retusch filmen så läger jag fokus på att ändra färger och nyanser i bilden, för att få en sköna glamourfärger, lägger inte ner så mycket och visar hur man gör hudretusch, (tar väl bort liter störande saker) så är detta bara ett exempel på hur man kan göra för att få lite coola & fräsha färger i en glamourbild..

Vad tycker ni ?

Del 1Steg 1 är ju att öppna bilden i Lightroom, dra lite i spakarna där som ni se, sen till Photoshop...

Del 2


Steg 2 är ju att öppna bilden och redigera den i Photoshop, samt leka lite med färgerna där..

Slutresultatet blev såhär.Före & efterbild, klicka för att få se den större..

Linda..

Plåtade linda i helgen, och här e retuschen som jag gjorde. Linda gillade verkligen bilden, så nu blir det och retuschera fler...

Moore to come....såhär ser resultatet ut, vad tycks ?
Har du bra röööööv ?

Söker 3-4 modeller med en bra jeans rumpa, stl 25, 26 & 27. Är du en modell som känner att du vill vara med och utevckla sidan www.stellakei.com så hör av dig!

Petersson_robert@hot..
Bifoga bilder, och telefon nummer, så ringer jag eller Johan upp..

Har som jag sa tidigare fått i uppdrag att vara med och ta fram alla dom nya produktbilderna på deras hemsida.. Idag fick jag hem 17 plagg som ska vara med under testplåtningarna.. Mycket jobb blir det och sitta och välja ut modeller m.m. Men roligt..


Bild är ifrån www.stellakei.com


17 plagg till våran testplåtning..

Visa en Glamour retusch..

Senare i eftermiddag tänkte jag visa i bilder & filmer hur jag gör en glamour retusch...Färg & skärp redigering

Tänke nu visa med hjälp av en videofilm hur jag fägsätter & tar fram skärpan i en bild..När jag fixar färgerna i bilden så är det Nyans/mättnad jag jobbar med, samt färgbalans. Och den färdiga bilden:


Rosanna Före & efter

Här e lite färdig redigerade bilder på Rosanna, visar också en före & efterbild...

Vad tycker ni ?


Rosanna.


Före & efterbild...

     

Rosanna igen..

Här kommer en helt nyretucherad bild på skönheten Rosanna igen..

Vad tycker ni ?


Retusch timme..

Nu blir det och fixa och trixa med liter bilder ifrån plåtingen med Linda, Linda hörde av sig till mig och frågade om jag ville göra lite glamour bilder, och jag stäldle upp..

Såhär ser det ut när jag sitter och sittar igenom bilderna och sedan väljer ut vilska som jag ska redigera & retuschera..


Ca 320 bilder ska bli 6-12 st, svårt och välja ut ju bättre modell man jobbar med..


behind the scenes..

Här kommer lite bilder ifrån helgens plåting med Rosanna.. Bilderna är tagna av Patrick, som var en läsare av min blogg som ville hjälp till och även passa på och se lite hur en modellplåtning går till..

Tack Patrick för hjälpen..


Vem är snyggast ?       

Naturlig skönhet..

Vad säger man ? Otroligt vackra Rosanna åkte ifrån linköping för att plåta med mig.. Hade bestämt lite sommriga bilder. Det var första gången som Rosanna att stå och jobba som modell, lite nervös ibörjan var hon, men blev bättre och bättre...

Iaf slänger jag nu upp några bilder ifrån plåtingen..

Vad tycker du ?
Tack Patrik för hjälpen, Patrik var en bloggläsare som ville hjälpa till och se lite hur jag jobbar, stort tack..

     

Vill du bli modell ?

Du behöver inte vara 175 med stora silicontuttar, söker nu alla typer av människor för att utöka min nya portfolio med nya och fräsha ansikten..

Så vill du & kanske någon tjejkompis gör fräsha modellbilder på er, så tveka inte och hör av er.. Söker nu 2-5 modeller som vill göra olika plåtingar med tema, mode & fashion..

petersson_robert@hot.....


Glamour, mode & fashion..

Imorgon blir det 3 olika modeller, med 7 olika teman, full vart ifrån kl 09-23.. Det är mycket som ska hinnas med... Först blir det Glamourbilder med Linda på ekerö, sen blir det mode & fashion med Rosanna, sen avslutningsvis blir det fashion med Marie, kommer bli en lååång dag..
Stellakei.com + Robert Petersson = sammarbete

Nu e det klart, jag kommer att göra en testplåtning för modesiten Stellakei.com. Ska bli sjukt roligt och inspererande.. Sen blir det att fota hela deras kollektion..


www.stellakei.com

3 modeller & 7 sessioner..

I helgen blir det att fota 3 modeller & 7 sessioner är bestämt, ska bli extremt roligt och köra så mycket, och här på min blogg kommer ni att kunna se massa bilder ifrån plåtningarna..

Ljussättning..

Det var några som undrade hur jag hade ljussatt 10 minusters plåtningen med Elin, och här kommer svaret...

Nästan för enkel ljussättning, SB-800 direkt på kameran, vilket är fel, men hade inte så mycket tid.. Som ni ser på den högra bilden här nere så ser ni att det blir en skugga på höger sida om näsan, egentligen ska man ha två blixtar eller en reflexskärm på höger sida för att få bort "slag" skuggorna... Men den vänsta sidan får en bättre ljussätting då jag e på ett lite längre avstånd..

Men då detta var en 10 minuters session så fick det blir så, men inte helt rätt kanske..Blixten kommer ifrån vänster sida... Ni ser en liten skugga på höger sida om nästan, detta p.g.a att jag inte hade en reflektskärm på höger sida om modellen, ibland blir det såhär, haha...

Såhär stog jag när jag fotade...

En 10 minutare...

Idag ringde Elin och frågade om jag kunde hjälp henne en snabbis och fota bikinibilder som hon skulle ge till sin kille, och snäll som jag e så ställde jag upp..

Tog min D300 och min SB-800 blixt i handen och så åkte vi åkte ut till Ekerö, plåtningen tog ca 10 min, sen hem, redigera snabbt och sen var det klart, snacka om en snabbis..

Det ska sägas att det är första gånge för Elin att stå och posa framför kameran, tyckte hon gjorde ett bra första jobb, det är inte lätt första gången, lite små nervös och lite stel, men men. Här e resultatet iaf..


Elin Michaela Sjöberg..
FÖRE & EFTERBILD


Före & efterTips...
Selektiv färgändring
Nyans mättnad
Färgbalans

Lek lite med dom i Photoshop så får du det att bli såhär...

Till alla besökare..

Vore roligt om du kan ta dig 3 min och skriva en kommentar och säga vad du tycker om bloggen, vad du vill se mer av och läsa mer av, så ska jag verkligen försöka tillfredställa alla läsare. Har gått ifrån 60 besökare per dag till ca 230-270 brsökare per dag nu, och det är sjukt inspererande för mig att verkligen skriva och dela med mig av det "lilla" jag kan...

Och hoppas du som besökare vill skriva en två rader om vad du tycker (och du som bara skriver idiotkommentarer, sluta med det, tack!)

Fotohelg..

I helgen blir det nog foto som gäller, kommer att fota 3-4 modeller, och nu i helgen täkte jag verkligen visa hur man göra bilderna ifrån Steg 1 till färdig bild på webben...

Någon som vill följa med i helgen och assistera lite ?

//Robert


Resturang Bellevue & Coca Cola

Det börjar bra för nya företaget kan man säga.. Förra veckan gjrode jag kankse Stockholms bästa lunch resturang, Bellevue. Och idag ska jag ut till Coca Cola och jobba..

Bre referenser sen iaf..

Här e artikel om Bellevue:
http://restaurang-bellevue.stockholm.nrespons.se/


Köpenhamn + lyxhotell = gratis..

Tack SAS Eurobonus, resa för två till Köpenhman, en natt på SAS lyxhotell i minisvit, kan det blir bättre ?


Fräsht rum


Kasino på hotellet..

Ännu en vecka..

Måndag morgon *gäsp*..
Så var det yttligare en vecka framför sig att jobba då. Roligt...

Pizza söndag...

Blev en Pizza idag, gott!


Lite Photoshoppande

Lekt lite i Photoshop, vad tycker du ?

Före & efter

Slänger upp en före & efterbild, inte så värst mycket fixad i Photoshop, lite färger och så..


Bilder & film..

Slänger nu upp en film samt två bilder ifrån plåtningen med Amina, dessa bilder togs under inspelningen av filmen som ni ser här nere...

Kommer även visa lite retusch knep senare idag....
Amina..


Glamour retusch..

Här visar jag en före & efterbild på Amina, bilden blev mycket överexponerad i kameran, men som tur var så fotade jag i RAW, vilket gör att man kan "rädda" en bild i efterhand sen...Amina "stjärnan" av glamour

Amina är verkligen sjärnan av glamour, hon sätter alla poser direkt och gör sig rikgit bra på bild också, här e en bild ifrån en redigering jag gjort idag..

Imorgon kommer mycket fler bilder på henne!

Trevlig lördag!


Retusch lördag & söndag..

Idag och imorgon blir det en Retusch dag, kom nyss hem ifrån landet i skärgården, ska fixa lite bilder nu & imorgon, ska bli roligt! Så imorgon kommer ni kunna se lite före & efterbilder...


Ut på sjön...

Nu på morgonen blir det att åka ut i skärgården och sola, det är roslagsloppet idag tror jag, och jag och några polare ifrån ön ska nu ut och titta på det, samtidigt som vi ska ligga och sola, kan det bli bättre ?

Vad gör du själv i helgen när det är toppen väder ?


Äntligen i skärgården..

Nu äntligen är jag ute på landet i skärgården, ska fixa poolen som vi har på baksidan för att bada lite senare, nu står den på 35 grader, såå skönt!


Fixar poolen..

Film..

Slänger redan nu upp en film ifrån gårdagens plåtning med Suuuuper modellen Amina..

 


Skärgården + redigering + videofilmer = helg...

Nu blir det och åka till landet, kommer samtidigt att försöka redigera gårdagens bilder på Amina, så kommer ni kunna se massa före & efterbilder, samt 5 st video filmer ifrån plåtningen..

Trevlig helg!

Bikini session...

Fick äntligen fota en rikigt coola, seixa & tuffa tjejen Amina, har länge pratat om att göra en session, men då Amina är upptagen med allt annat jobb så har det tyvärr inte blivit av tidigare. Många känner nog igen Amina, hon har väl varit med i dom alldra största tidningarn, Slitz, MOORE, FHM m.m även varit med i massa andra reklma grejer..

IAf så gjorde en en Glmaour & bikinisession igår ute på ekerö.. Här e bild ifrån plåtningen (snabbfixad på 5 min för att bara visa..)


Den grymt duktiga och härliga modellen Amina, sjukt proffsig tjej..


Behind the. ....


Bilbatteri + omvandlare = portabel studio...

Istället för att köpa dyra bärbara blixtagregat för sådär 23.000 kr eller så, så kan man köra en egen liten variant på det. Du köper ett vanligt bilbatteri, sen köper du en omvandlare med "riktig" sinuskurva, koppla ihop allt, sen har du en portabel stuido som med en 300 Ws blixt får ut ca 400 exponeringar på full effekt..

Bra skit va ?

Fotade nämligen Amina, en otroligt cool, sexig & ball tjej igår ute vid Ekerö, gjorde en galmour & bikini plåtning, och då använda jag detta, fungerar toppen...
Bilbatteri & omvandlare i en och samma "burk" praktiskt..


Så ser det ute, kankse inte världens snyggaste burk, men men....

Full fart med nya jobbet...

Lär ju inte blir någon semester i sommar, tyvärr, men hoppas kunna åka två veckor i Sep till Thailand, men vi får se.. Det är iaf full fart med mitt nya förertag, roligt med jobbigt och stressigt..

Här e lite bilder ifrån Resturanger som vi håller på med..


Pappa "visar" hur man sprutar snickerier, hahah..

   

Såhär såg det ut innan, lite skilnad blir det iaf..


kvantitè eller kvalitè ?

Jag är ju med på sidan, modellbilder.se, där fotografer, modeller, make-up artister m.m. kan snacka med varandra, göra plåtingar m.m. Men ibland blir man bara så trött på vissa...

Vissa modeller verkar inte ens bry sig om vad för bilder som läggs ut på dom, skit bilder, oredigerade bilder m.m Bara dom får många bilder på sidan verkar det som, lika så fotografer, finns vissa fotografer som gjort mellan 200-400 plåtingar, och tror du dom har utvecklasts ? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Aja, nu har jag iaf skrivit av mig lite...

//Robert

100% eget

Från och med idag kör jag 100% med min egna firma, såå skönt och roligt..Så dagen började med att jobba på resturangen Bellevuie, som ligger i Sthlm, har blivit utsett till Stockholms bästa lunch stälel för något år sedan, så det är roligt och få äran att göra iordning den..

Lite bilder ifrån idag, då jag och pappa river ner tapeter, suck, jobbigt och tråktigt..
Pappa river ner tapeter..


allt ska ner, sen ska det spacklas två ggr...52 Härliga bilder ifrån Prideparaden 2009

Här kommer 51 härliga och rikgit roliga bilder ifrån Prideparaden idag i Sthlm.
Hoppas ni gillar bilderna!

Vad tycker ni ?

sist med inte minst, den snygga fotografen..


Jag är inte Gay, men jag gillar bögar..

Faaan vad härliga & roliga dom är, första gången för mig att se Pride Paraden, och ångrar att jag missat dom andra gångerna, rikgit roligt och se..

Här e 3 bilder, fler bilder kommer upp imorgon eller i eftermiddag..


Happy Pride Happy Pride

Idag blir det att fota Pride festivalen för första gången, ska bli jätte roligt.. Har bara hört talas om den, och att det är en upplevelse att se och höra den! Så idag är jag inne istan och ska fota, skojj!


Bögig bild *haha*

RSS 2.0