Middag...

kycklingSoppa (diet) med 0.5L lättdryck, faaan vad fitt jag kommer vara innan Thailand, hahaha..


316 kr i mån + larm..

Imorgon får jag min parkering precis utanför fönstrett här, den kostar 316 kr i månaden, rätt dyrt för en parkering utan el, men va faaan, skönt och ju..

Sen har jag idag installerat larm hemma hos mig, bra, smidigt, men inte billigt. Men bra och ha när man e borta en månad i Thailand och vill skydda sina ägodelar...Måndag Måndag, härliga måndag...

Fyyy faaan vad trött jag e. Ännu en vecka att ta sig igenom, suck! Men jag ska väl egentligen inte klaga så mycket, åker ju om 15 dagar...

Snart mat & bio..

Snart blir det mat & bio med mamma & pappa. Alltid lika roligt och träffa dom på en söndag och bli bjuden på mat & bio *skratt*

Sen blir det hem, och titta fotboll..

Vad ska du göra, eller gjort idag Söndag ?


17 dagar kvar, -3.5 kg..

Nu e det bara 17 dagar kvar tills jag ligger på en skön strand och solar, badar och dricker något gott! Kommer försöka blogga 2-3 ggr per dag under resan, och hoppas att många kommer vilja följa min en månad långa/korta resa i Thailand..

Nu har jag hållit på med dieten i 7 dagar, och gått ner 3.5 kg, bra jobb!


Stranden på Koh Lipe..

21 dagar kvar, sen Thailand..

Nu är det bara 21 dagar kvar, eller 3 veckor innan jag sitter på en strand i Thailand och tar en öl, ska bli såååå skönt! Och självklart så kommer jag blogga 1-3 ggr om dagen som jag gjorde förre året då jag också var borta en månad..


Tufft, men målinriktad..

Faaan vad jobbigt dom sista timmarna var igår innan jag somnade, var verligen sugen på något och äta, men jag höll mig.. Redan nu på morgon så känner jag hunger lite grann!

Blir att ta en jordgubsshake snart så den lugnar magen lite!


Första dagen avklarad..

Så var den första dagen på 2 veckors diet avklarad!
Det mesta som försvinner nu som två närmaste dagarna är vätska, ändå dricker jag 3-4L på dan! Idag blir det att ut och powerwalka nu i 45 min, sen hem och äta en kycklingsoppa! Gott!..


Tillbaka, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

Nu e jag faan tillbaka efter en tid bloggtorka, skojj va ?
Har haft så mycket och göra med mitt företag, RP Måleri, så verken bloggandet eller fotandet har hunnits med!

Kan säga till alla att fotandet fortfarande ligger på IS, blir nog efter min resa till Thailand som jag kommer att börja fota igen!

Innan dess så blir det att gå på en Robban kur igen nu innan Thai, har slarvat med träning och mat den senaste tiden, vilket gör att det nu är dags igen *hahaha*

Så nu är mitt mål 7.4 kg på 2 veckor, nu jävlar kör vi..


RSS 2.0